Herbst

Behandlinger

Moderne salon

Herbst er en moderne salon med fingeren på pulsen. Vi er altid med på de nyeste trends.

Frisør og selvforkælelse

Herbst er ikke bare en frisørsalon; vi er en salon, der værner om skønhed, selvudfoldelse og personlig velvære. Vi er stolte af at være selvstændige frisører med passion for vores håndværk, og vores salon er et resultat af vores engagement. Vi tror på, at skønhed ikke kun handler om det ydre, men også handler om at forstærke den indre glød. 

Vores mål er altid at forstå dine individuelle behov og ønsker, og vi stræber efter at skabe det look, der passer perfekt til din personlighed og livsstil.  

Vi kan lidt af hvert på Hovedgaden 21

Hos Herbst går vores ekspertise langt ud over blot at klippe og style hår. Vi kan lidt af hvert – og meget mere end det. Vores passion for frisørfaget strækker sig ud over traditionelle grænser, og vi er stolte af at kunne tilbyde vores kunder en bred vifte af professionelle behandlinger.

Vi elsker at klippe og farve på alle de nye måder – og er certificeret i både Hairtalk Extentions og Jean Paul Myné-udglatningssystemer. Vi tilbyder bl.a. balayage, babylights color-melt root-shadows, keratinbehandlingerne Infinity, Ice og Adamantium, samt botox thermo repair m.m.. 

Massage Wash Bed (massage­vaskestol)

Forestil dig at læne dig tilbage i vores ergonomisk designede stol, hvor du straks omfavnes af bløde og beroligende vibrationer. Vores Massage Wash Bed er skræddersyet til at give dig den ultimative wellnessoplevelse, mens vi sørger for, at dit hår får den kærlige pleje, det fortjener.

Vores Massage Wash Bed har et eksklusivt twist udover den traditionelle vaskeoplevelse. Hos Herbst har vi forfinet kunsten af at vaske og massere dit hår ved hjælp af vores innovative Massage Wash Bed, der sætter en ny standard for komfort og velvære. 

Salon Herbst - Frisør og frisørsalon i Karlslunde.

Telefontider

Vores telefon er åben for bookninger mandag til fredag kl. 10.00-16.00. Bemærk, at vores arbejdstider kan være forskellige fra vores telefontider.

Kontakt

Har du spørgsmål, eller ønsker du at vide mere, er du velkommen til at kontakte os. Sammen drøfter vi din hårtype, dine ønsker og behov.