Herbst

Om Herbst

Hvem er vi?

Velkommen til Herbst på Hovedgaden 21 i Karlsunde. Vi glæder os til at se dig i salonen.

Susanne Schou Herbst

Susanne Schou Herbst er indehaver af House of HERBST og har været det siden 1988.

Susanne er vild med at lade kreativiteten udfolde sig ved at dykke ned i frisørfagets mange muligheder. Det handler både om klipninger med kant og alverdens smukke farvninger. 

Derudover er Susanne vild med spændende opsætninger, der virkelig får hendes kreative side frem. Krøller og permanenter er også lige Susanne, og hun nævner, at det måske er fordi, at hun selv har krøller. 

Karen Grenaa Nielsen

Karen Grenaa Nielsen er også frisør hos Herbst. Karen har mere end 35 års erfaring som selvstændig inden for frisørfaget og har gennemført kurser i ind- og udland. 

Dét som Karen hævder, at hun nyder mest ved sit fag, er muligheden for at forme, inspirere og forskønne hendes kunder efter deres ønsker og behov. Det er en tilfredsstillelse uden lige.  

Cecillia Sofia Zabell

Cecillia Sofia Zabell er også frisør hos Herbst. Cecillia er uddannet frisør og blev udlært i 2016.

Cecillia har specialiseret sig i det man kalder storbehandlinger. Det er især opgaver som spændende farvninger, alverdens reflekser og klipninger. Derudover er Cecillia rigtig god til- og glad for at klippe børn. 

Salon Herbst - Frisør og frisørsalon i Karlslunde.

Telefontider

Vores telefon er åben for bookninger mandag til fredag kl. 10.00-16.00. Bemærk, at vores arbejdstider kan være forskellige fra vores telefontider.

House of HERBST
Salon Herbst - Frisør og frisørsalon i Karlslunde.

Herbst er beliggende på Hovedgaden 21 i Karlsunde. Her huser andet og mere end frisørsalonen, som har været en del af gadebilledet siden 1988. Sammen udgør vi et professionelt team, der hver især kan tilbyde en stribe relaterede behandlinger, som alle har det til fælles, at de handler om nydelse, selvforkælelse og velvære.

Hvis du ønsker at booke en tid, kan du booke tider hos os hver især via nedenstående links:

Frisør HERBST – Susanne Schou Herbst
By Forslund – Charlotte Forslund
Beauty Line by IG – Indré Gricenko
Body By Jorgensen – Jan Svan Jørgensen

Vi glæder os til byde dig velkommen hos House of HERBST.
Susanne, Karen, Cecillia Sofia, Charlotte, Indré og Jan

Kontakt

Har du spørgsmål, eller ønsker du at vide mere, er du velkommen til at kontakte os. Sammen drøfter vi din hårtype, dine ønsker og behov.